עופי יונה - הרחקת יונים

English              dudi-gag@bezeqint.net

 

 





 

עברית  |  
דף הבית >> תיקון גגות רעפים בירושלים ועוד מוצרים לבית ולגג >> דג דניס או לברק בתנור עם עשבי תיבול

 

 

 
   
 

דג דניס או לברק בתנור עם עשבי תיבול

עקב העיסוק בייבוא מוצרים ל- הרחקת יונים יש לי קשר עם יצרני רשתות דייג אך לא זאת הסיבה ליידע שלי באפיית דגים.

אני פשוט מאד "מת" על דגים.

הדגים הטובים ביותר הם הדגים הטריים .

אפיית דג זה נשמע מסובך , אך ההיפך הוא הנכון .

בניגוד לרוב הבישולים ניתן להשאיר את הדג זמן ארוך או קצר והטעם יישאר.

אפייה פשוטה ומהירה , טעם נפלא, מזין ובריא.

חומרים ל 3 מנות :

3 דגי דניס או לברק בגודל בינוני(250-300 גרם) מנוקים ללא ראש וזנב

6  שיני שום כתוש

מעט פלפל שחור גרוס

חצי כפית טימין טחון

לימון

מעט מלח

3 נייר אפיה(פרגמנט)

שמן זית

אופן ההכנה:

מנקים היטב את הדגים, כולל לחיצה קלה להורדת מי השטיפה.

מערבבים את  עשבי התיבול עם 2 כפיות שמן זית  ומעט לימון.

מורחים את הדג (בעיקר את פנים הדג) בתערובת .

עוטפים את הדג בניר אפיה ומסדרים בתבנית אפייה..

מכניסים את הדגים למקרר למשך שעה .

מכניסים לתנור  למשך 25 דקות בחום של 175 מעלות (רצוי טורבו לפיזור שווה של החום)  

מוציאים את התבנית , מוציאים בזהירות את הדגים מנייר האפיה ומגישים עם פלחי לימון.

בתאבון

 

 

לייעוץ מקצועי ניתן להתקשר לדודי 052-2601863.

 

*כל הזכויות שייכות לדודי יפרח - דודי את דודי - עופי יונה

מונה:



הרחקת יונים ביוטיוב
 הרחקת יונים ביוטיוב


הוספה למועדפים |   מפת האתר  |  הפוך לעמוד הבית    |   שלח לחבר   |  כתוב לנו    |                             [חזור למעלה]  

***אספקה והתקנה לכל חלקי הארץ ***

דודי את דודי - ייבוא אספקה והתקנת מוצרים להרחקת יונים    |  |     052-2601863    |     dudi-gag@bezeqint.net  


לייבסיטי - בניית אתרים